


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Хлябът става сочен отвътре, с големи пори и тънка хрупкава коричка
Перфектна за бързи ястия през зимата или неочаквани гости
Слънчево до обяд
28 градуса в родината
Предупреждението е издадено за петък
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
Максималните температури ще бъдат между 15 и 20 градуса
Между 15 и 20 градуса в най-топлите часове от денонощието
Резултатът е впечатляващ – златисти, пухкави и неустоимо вкусни
Можете да го направите с или без плодове